(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä prosessipuhdistukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen? Miksi et tulisi meille tienaamaan? Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

PROSESSIPUHDISTAJIA JUVALLE! 

 

Tarjoamme puhdistustöitä asiakaskohteemme tuotantotiloissa Juvalla. Työssäsi pääset huolehtimaan yritysasiakkaamme elintarviketeollisuuden tuotantotilojentilojen sekä sosiaali- ja toimistotilojen puhtaudesta sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Kohteessa työskennellään vuoroissa maanantaista lauantaihin, viitenä päivänä viikossa. Työt aloitetaan porrastetusti klo 16:00-18:00 välillä. Tarjolla on sekä osa- että kokoaikaisia töitä, eli ilmoitathan hakemuksessasi, milloin sinä olisit käytettävissämme!

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on toki plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Lisäksi hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi kesätyöpaikka?

Jos mielenkiintosi heräsi, kerrothan meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian nettisivujemme kautta oheisesta linkistä! Ilmoitathan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla olisit parhaiten käytettävissämme.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!