(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Prisma Keravalle
Prisma Kerava

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Hei sinä, joka kaipaat työkokemusta ja haluat työskennellä osana huippujengiä, tuu meille kesäduuniin! Voisit olla meille just sopiva tyyppi, jos hymy tulee sinulta ihan luonnostaan ja asenne on priimaa.

Haemme kesätyöntekijöitä pääsääntöisesti aikavälille 1.6-31.8.2020. Hakijan tulisi pystyä työskennellä kaikissa vuoroissa elokuun puoliväliin asti ja sen jälkeen ilta- ja viikonloppu vuoroissa. Toivomme, että osalla hakijoista olisi kiinnostusta jatkaa myös syksyllä ilta- ja viikonloppuvuoroissa joustavasti esimerkiksi opintojen ohella. Aloitus myös mahdollinen aikaisemminkin.

Ei haittaa, jos sinulle ei ole aiempaa työkokemusta myyjän tehtävästä – meillä opit. Meillä on sinulle on tarjolla monipuolisia työtehtäviä kassalla ja osastolla.

Vaikka aiempi työkokemus ei olekaan edellytys meidän tuleville kesätyöntekijöille, niin valmius tehdä kaikkia työvuoroja sen sijaan on. Vuorot sijoittuu vaihtelevasti aamu-, päivä-, ja iltavuoroihin sekä viikonloppuihin ja juhlapyhiin.

Me tarjotaan työtä vähintään 20 tuntia viikossa osaavien ja iloisten työkavereiden kanssa. Lisäksi meillä on monipuoliset henkilöstöedut.

Me edellytetään kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää.

Täytä hakemus oheisesta linkistä mahdollisimman pian.

Lisääthän hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi sekä mahdolliset ikäraja- ja hygieniapassit.