(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Pouttu Oy:lle
Barona Pohjanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Haemme kevään ja kesän 2020 sesonkeihin elintarviketyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin!

Oletko työtä pelkäämätön ahertaja? Nautitko fyysisistä ja monipuolisista työtehtävistä? Oletko oma-aloitteinen ja tunnollinen tekijä? Jos tunnistit itsesi, niin tämä työ saattaa olla juuri sinua varten!

Etsimme nyt ripeitä ja reippaita tekijöitä Poutun tehtaalle Kannukseen. Tarjoamme turvallisen työpaikan alansa huippuyrityksessä, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä elintarviketeollisuuden ammattilaiseksi.

Työtehtäviin perehdytetään, joten aikaisempi kokemus alalta ei ole pakollista, mutta katsotaan toki eduksi. Tärkeintä on asenne! Työt alkavat sopimuksen mukaan aikaisintaan huhtikuussa ja jatkuvat arviolta elo-syyskuulle. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työ on kaksivuorotyötä. Työskentely tapahtuu kylmässä tehdasympäristössä, jonka olosuhteisiin kuuluu myös melu ja erilaiset hajut. Työ on seisomatyötä ja sisältää mm. raskaiden tuotteiden nostelua, jonka takia hyvä fyysinen kunto on edellytys.

Edellytämme sinulta:

  • Hygieniapassia (ei vaadita hakuvaiheessa, voi suorittaa myöhemmin)

  • Salmonellatodistusta

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae nyt!

Lisätietoja antavat: Annika Rintamäki, 045 7881 7672, annika.rintamaki@barona.fi ja Emilia Kaunisvesi, 050 522 1108, emilia.kaunisvesi@barona.fi. Puhelimitse vastaamme kyselyihin keskiviikkoisin klo 12-13:30.