Kesätyöntekijöitä postitukseen ja asiakaskirjahallintaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Hae nyt kesätöihin ISS Palveluille! Kesätyöntekijänä olet tärkeä osa asiakaspalvelutiimiä ja tehtävät sijoittuvat POSTITUKSEEN JA ASIAKASKIRJAHALLINNAN TEHTÄVIIN asiakaskohteissamme Helsingissä.

Työaika sijoittuu arkipäiville klo 8-16 välille ja työsuhde on määräaikainen kesätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan huhti- toukokuussa. 

Etsimme tehtävään henkilöitä, joilla on oma-aloitteinen työote sekä asiakaspalvelutaidot hallussa. Näden lisäksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kieltä asiakaspalvelutilanteissa sekä erinomaisia it-taitoja. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. Aikaisempi työkokemus, muu kielitaito sekä suoritetut kurssit ja koulutukset lasketaan eduksi, joten muista mainita niistä hakemuksessasi.

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta, jotta kaikesta toiminnastamme välittyy "Power of the Human Touch" myös kuumimpaan kesäaikaan. 


Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi tänään tai viimeistään 15.3.2019, oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Jos joku jäi mietityttämään niin ole yhteydessä ISS rekrytointiin sähköpostilla. Osoite on rekrytointi@iss.fi. Me vastaamme ja autamme mielellämme!Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227630
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki