Kesätyöntekijöitä porrassiivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kesätyöpaikat, ja porrassiivouksen osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Vakituisten siivoojiemme kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme 

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ PORRASSIIVOUKSEEN HELSINKIIN!  

 

Työnkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työ on vauhdikasta, itsenäistä ja merkityksellistä tilojen käyttäjille.

 

Työvuorot ovat aamupainotteisia ja työaika on kuusi tuntia päivässä, eli voit käyttää ihanat kesäillat ja viikonloput miten haluat! Tarjolla on eri mittaisia määräaikaisia työsuhteita touko-syyskuun välille ympäri Helsinkiä, joten ilmoitathan hakemuksessasi millä aikavälillä olet käytettävissä.

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Sinulta ei positiivista asennetta puutu ja erinomainen asiakaspalvelu onkin sinulle itsestäänselvyys. Siivoustyössä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, eli myös työn ja liikunnan yhdistäminen sujuu sutjakkaasti. Edellytämme tehtävään vähintään 16 vuoden ikää, jonka lisäksi B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä eduksi. Osaan kohteista edellytetään aikaisempaa siivouskokemusta, eli ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli sinulta sitä löytyy.

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Muistathan myös, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa tai mahdollisesti jo heti syksyllä kesätyöjakson jälkeen!  

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava! 

 

Olisiko tässä etsimäsi kesätyö? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme kesätyöhakemuksia pitkin kevättä, ja kutsumme hakijoita haastatteluun maalis-toukokuun aikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427631
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34635502.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Helsinki