Kesätyöntekijöitä porrassiivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

L&T tarjoaa tänäkin kesänä satoja kesätyöpaikkoja eri tehtävissä ympäri Suomea. Meillä on vielä Vantaalle haussa kaksi reipasta ja toimeentarttuvaa

 

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ PORRASSIIVOUSTYÖHÖN

 

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Porrassiivoustyö sisältää kerrostalojen rappukäytävien ja yleisten tilojen, kuten saunojen, pesuloiden ja kellareiden siivousta. Kyseessä on osa-aikainen työ, n. 30 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7-16 välille. Tarjolla on eri pituisia tuurauksia heinä-elokuussa. Kerrothan hakemuksessasi milloin olet käytettävissä ja millä päin Vantaata haluat työskennellä.

 

Tärkeä osa työtäsi on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Askeleita kertyy päivän aikana runsaasti, joten aiemmasta liikuntaharrastuksesta on tässä työssä hyötyä. Työnkuva on selkeäpiirteinen, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään, vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä sillä osa asiakaskohteista on kävelyetäisyydellä.

 

Saat meiltä käyttöösi hyvät työvälineet ja perehdytämme sinut työhön. Maksamme kesätyöntekijälle Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen tuntipalkan, eli vähintään 9,60 €. Hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on yli 350 erilaista ammattinimikettä, ja monipuoliset uramahdollisuudet.

 

Kuulostaako passelilta kesäduunilta? Lähetä hakemuksesi 31.5. mennessä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi ja paikat täytetään sopivien kesätuuraajien löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Olethan meihin yhteydessä nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265753
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekry L&T Rekry (offre30025683.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Vantaa