(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Pohjois-Suomeen
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haluatko saada tuntumaa työelämään ja oman alan työtehtäviin? Hae meille kesätöihin!

 

Mitä pääset tekemään?

Kesätyöharjoittelussa pääset tutustumaan alaan ja saat mahdollisuuden hyödyntää opinnoissa hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä.

Tarjoamme kesätyöpaikkoja haalari- ja työnjohtoharjoitteluina ympäri Suomen. Riippuen aiemmista kokemuksistasi ja kiinnostuksestasi, voit tulla asunto-, toimitila- tai infrarakentamistyömaalle avustaviin tai itsenäisempiin tehtäviin. Mahdollisuuksia on myös projektikehityksestä, talotekniikasta ja asfaltoinnista kiinnostuneille uransa alkuvaiheessa oleville henkilöille.

Meillä työskentelee iso joukko asiantuntijoita muun muassa hankinnan, tietotekniikan, laskennan ja talouden parissa. Voitkin jättää hakemuksen myös toimistotehtäviin. Kerrothan tällöin mahdollisimman tarkasti minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut, niin osaamme ottaa yhteyttä kun sinua kiinnostavia paikkoja täytetään.

 

Mitä toivomme sinulta?

Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen. Toivomme sinun myös jakavan arvomme. Työmaalla työskennellessäsi sinun tulee olla täyttänyt 15 vuotta.

Jos haluat liittyä rakennusalan edelläkävijöiden joukkoon ja työskennellä osana mukavaa tiimiä, lähetä hakemuksesi 31.3.2019 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/kesatyo. Ilmoitamme valinnoista hakijoille 31.5.2018 mennessä.