(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Pirkanmaan Osuuskauppaan
Pirkanmaan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme toimipaikkoihimme eri puolille Pirkanmaata innokkaita ja oppimishaluisia

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

 

määräaikaisiin (15-30 h/vko) työsuhteisiin myyjien, liikennemyymälä- ja ravintolatyöntekijöiden, tarjoilijoiden sekä kokkien työtehtäviin. Tarvitsemme lisäksi kesätyöntekijöitä erityisaloille S-Pankin palvelumyyjän, floristin, parturi-kampaajan ja kosmetologin työnkuviin.

 

Toivomme sinulta:

  • asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
  • heittäytymiskykyä ja ketteryyttä kehittyä
  • intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä

 

Kuulostaako Sinulta? Emme pistä pahaksi, vaikka kokemustakin löytyisi. Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa.

 

Tarjoamme sinulle:

  • yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.
  • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  • paikan kehittyä ja vaikuttaa
  • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.

 

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka:

  • toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi.
  • kehittää toimintaa yhdessä henkilökunnan kanssa. Sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa.
  • tarjoaa ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut.

 

Työsuhteet sijoittuvat pääsääntöisesti kesäkuun alusta elo- tai syyskuun loppuun. Osa työsuhteista voi alkaa sopimuksen mukaan jo aiemmin kevään aikana. Edellytämme näihin useamman kuukauden kesätyösuhteisiin vähintään 17 vuoden ikää (1.6.2020 mennessä) ja ruoanvalmistukseen liittyviin tehtäviin vähintään 16 vuoden ikää (1.6.2020 mennessä) alan opintojen lisäksi. Tahtotilanamme on tarjota valituiksi tulleille henkilöille työmahdollisuuksia Pirkanmaan Osuuskaupassa myös jatkossa, joten halukkuus jatkaa työtehtävissä kesän jälkeen katsotaan eduksi.

 

Kutsumme kaikki hakijat rekrytointitilaisuuksiin. Sinulle sopivan ajankohdan voit valita hakulomakkeella. Tilaisuus kestää osaltasi enintään 3 tuntia. Lähetämme kaikille hakijoille tarkemman ajankohdan ja ohjeistuksen sähköpostitse lähempänä haastatteluajankohtaa. Varmistathan siis sähköpostiosoitteesi oikeellisuuden hakemuksessasi ja tarkkaile postilaatikkoasi. Olethan myös tarkkana, ettei viestimme eksy roskapostikansioosi.

 

Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan tarkan työhistoriasi jo työhakemukseesi ja valmistaudut tuomaan kopiot mahdollisista työ- ja opiskelutodistuksistasi haastatteluun.

 

Odotamme jo hakemustasi, joten täytäthän sen viimeistään 5.2.2020 osoitteessa www.pokrekry.fi. Samassa osoitteessa voit tutustua kesärekrykiertueeseemme, työnkuviimme ja meihin työnantajana. Löydät meidät myös Instagramista @pirkanmaanosuuskauppa. Haastattelussa nähdään!