Kesätyöntekijöitä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

Haemme eri toimialojen asiakasyrityksillemme

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Pirkanmaan alueelle kesäksi 2021!


Työtehtäviä on tarjolla useilla eri aloilla, mm. monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, kaupan alalla, toimistotöissä, puhdistusalalla, kiinteistönhuollossa, varastotöissä ja teollisuudessa. Työsuhteiden kestot ja työtunnit vaihtelevat toimeksiannosta riippuen. Useissa tehtävissä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä keikkaluontoisesti myös syksyn tullen!

Voit olla vasta uraasi aloitteleva tai jo kokeneempi tekijä. Tärkeimpänä pidämme reipasta ja positiivista asennetta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä ennen kaikkea aitoa innostusta oppia uutta!

Haluamme kuulla sinusta! Kerro meille itsestäsi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Kerrothan myös, miltä alueella etsit töitä ja millä aikavälillä olet käytettävissä. Hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=705 

Lisätietoja voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4504.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1419857
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Riia Viljanen (riia.viljanen (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4504
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa