Kesätyöntekijöitä pihatyöhön Mustasaareen
Helsingin seurakuntayhtymä, Yhteinen seurakuntatyö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Mustasaaren toimintakeskukseen haetaan kesätyöntekijöitä pihatyöhön touko-elokuulle

Pihatyöntekijän tehtävänkuvaan kuuluvat piha- ja ranta-alueiden siisteydestä huolehtiminen, tavara- ja tukkukuormien kuljetus, roskahuolto, kompostorin käyttäminen sekä eläinten hoito ja ruokkiminen (kanat, kanit ja lampaat). Tehtävä sisältää myös asiakaspalvelua ja erilaisten tapahtumien ja ohjelmien järjestely- ja toteuttamistehtäviä sekä tarvittaessa muiden tehtäväalojen sijaistamista ja muita esimiehen antamia tehtäviä. Musiikilliset yms. luovat taidot katsotaan eduksi. Työ edellyttää mönkijän ajotaitoa.

Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Työ sisältää säännöllisiä ilta- ja viikonlopputöitä. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Tehtävään sisältyy koeaika.

Tehtävän vaativuusryhmätaso on 302 ja peruspalkka on 1844,81 € kk. Lisäksi maksetaan ilta- ja sunnuntailisä. Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Hakuaika päättyy pe 5.2.2021 klo 15. Työhaastattelut ovat viikolla 6-7. Työntekijävalinnasta ilmoitetaan, kun saaren aukioloajat ovat varmistuneet.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Leena Miettinen, puh (09) 2340 2534 tai leena.miettinen@evl.fi
Tavoitettavissa 11.1.-29.1.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413144
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Helsinki