Kesätyöntekijöitä Parma Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakasyrityksellemme Parma Oy:lle Uuraisille kesätöihin
 


betonielementtityöntekijöitä  

 
Parma on betonirakentamisen Suomen markkinajohtaja ja osa alan suurinta eurooppalaista yhtiötä, Consolis-konsernia. Parmalaiset hallitsevat elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle. Parmalaisia on yhteensä noin 750 ammattilaista, ja he tekevät työtä kädentaitoa vaativista tehtävistä korkeakoulututkinnon edellyttäviin tehtäviin.
 
Tehtäviisi kuuluu betonielementtien muotitus- ja raudoitustyöt sekä muut tehtaassa tapahtuvat työtehtävät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.
 
Etsimme innostuneita ja ahkeria nuoria, joilla on hyvä motivaatio työn tekemiseen. Opiskelet mahdollisesti rakennusalaa ja sinulla on aikaisempaa kokemusta fyysisestä työstä. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteista työotetta ja ryhmätyöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortti ja auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.
 
Tarjoamme kesätyöpaikan, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi tiimin tuen avulla.
 


Kiinnostuitko? 

 
Hae paikkaa 3.3.2019 mennessä. Haetan paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan puitteissa. Hakeminen tapahtuu rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.adecco.fi ja linkittämällä hakemus avoinna olevaan tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi. 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Kesätyö


Yhteyshenkilö:  Derek Kinnunen


Toimipaikka:  Jyväskylä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226231
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä