Kesätyöntekijöitä palvelukeskukseen K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa kesäksi henkilöitä eri Kaupan palvelukeskuksen tehtäviin.


Tehtävässäsi toimit Vantaan Hakkilassa ja/tai K-Kampuksella Kalasatamassa osaavassa tiimissä, jossa opit uutta, ja joka antaa näköalan kauppojen rajapintaan. Työskentelet Keskon päivittäistavarakaupan Kaupan palvelukeskus–yksikössä. Työtehtäväsi riippuvat tiimistä, jota tulet vahvistamaan (kuvaukset alla).


Päivittäistoimivuuden tiimissä palveluasiantuntijan työtehtäviin kuuluvat: 
Kauppojen päivittäistoimivuuden varmistaminen pitkän prosessin valvonnan, seurannan ja korjausten kautta. Osallistuminen häiriöiden hallintaan sekä kauppatiedotukseen.


Tilauspalvelussa palveluneuvojan työtehtäviin kuuluvat:
Tilauspalvelun palvelupyyntöjen vastaanotto ja ratkaisu. Palvelupyynnöt liittyvät kauppojen tilaus-ja koodikyselyihin, pikatilauksiin, reklamaatioihin ja tuotteiden saatavuuskyselyihin.


Ratkaisutoiminnan tiimissä palveluasiantuntijan työtehtäviin kuuluvat:
Kauppojen palvelupyyntöjen ja ongelmien ratkaisu liittyen tarvesuunnitteluun, saldohallintaan, valikoimiin, hintoihin ja kampanjoihin.


Virheselvityksessä virheselvittäjän työtehtäviin kuuluvat: 
Kauppojen ja asiakkaiden reklamaatioiden selvittäminen, jälkitoimitusten tallentaminen varastokierroksilla havaittujen kuormista jääneiden osalta, puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu sekä tavarankäsittely palautusprosessin osana. Virheselvityksen toimipisteet sijaitsevat Vantaan Hakkilassa.


Ennakkotilaamisen tiimissä täydennyssuunnittelijan työtehtäviin kuuluvat: 
Kauppojen ennakkotilaamisen toteutus, johon kuuluu tilauspohjien, määräehdotusten ja tilausten luominen SAP-järjestelmään, kauppojen tiedotus sekä Excel-raporttien tuottaminen. Lisäksi ratkaiset kauppojen palvelupyyntöjä ja ongelmia liittyen ennakkotilaamiseen, pidät tiiviisti yhteyttä sisäisiin sidosryhmiin sekä hallitset erilaiset poikkeustilanteet.


K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.


Odotamme sinulta: 
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, Virheselvitykseen haettaessa soveltuvaa tutkintoa 
- Kokemusta vähittäiskaupan maailmasta ja/tai asiakaspalveluosaamista 
- Huolellisuutta ja oma-aloitteellisuutta 
- Normaalien toimisto-ohjelmien osaamista 
- Virheselvitykseen haettaessa kokemusta logistiikan toiminnoista 
- Eduiksi katsotaan SAP-toiminnanohjausjärjestelmän osaaminen, kokemus logistiikan ohjelmista sekä ruotsin kielen taito


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


Tarjoamme sinulle: 
- Vaihtelevat tehtävät mukavassa tiimissä 
- Monipuolisen ja vastuullisen työn 
- Asiakaspalvelutilanteita, joissa pystyt olemaan kaupalle avuksi 
- Näköalapaikan kaupan maailmaan


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävistä antavat, arkisin klo 10-15 välillä: 
Päivittäistoimivuus: Tuotantopäällikkö Kimmo Kuittinen-Raski, puh. 050 5264773 tai kimmo.kuittinen-Raski@kesko.fi
Ratkaisutoiminta: Asiakaspalvelupäällikkö Lea Koivuniemi, puh. 050 3064090 tai lea.koivuniemi@kesko.fi
Tilauspalvelu: Palvelupäällikkö Marika Kulmala, puh. 050 5681230 tai marika.kulmala@kesko.fi
Virheselvitys: Virheselvityksen esimies Juha Laiho, puh. 050 3106733 tai juha.laiho@kesko.fi Ennakkotilaaminen: Ennakkotilaamisen esimies Joona Aaltola, puh. 0505988328 tai joona.aaltola@kesko.fi


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5.-30.8.2020.


Lähetä hakemuksesi 25.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja oikean henkilön löydyttyä paikkoja voidaan täyttää jo helmikuun aikana.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot