(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä pakkaamoon
Kiilto

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Haemme Kiillon Lempäälän kemiantehtaan pakkaamoon aktiivisia ja kehitysintoisia 18 vuotta täyttäneitä

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

 

Toimit osana pakkaamon tuotantotiimiä. Työtehtäväsi vaihtelevat tilanteen mukaan. Tehtäviisi kuuluu muun muassa erilaisten liimojen pakkaamista ja pakkausten etiketöintiä.

Opinnoissasi voit olla suuntautunut muun muassa prosessitekniikkaan tai kemiantekniikkaan. Ymmärrät asiakaslähtöisen toiminnan merkityksen sekä turvallisuusajattelu on sinulle luontevaa. Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista ja osaavaa työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen kehittyvään organisaatioomme.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana vakavaraista ja kansainvälisesti kehittyvää yritystä. Monet meillä kesätyöntekijänä aloittaneet ovat jatkaneet työskentelyä myös opintojen ohessa. Voit katsoa pakkaamossa viime kesänä työskennelleiden Jeren ja Riinan mietteitä tältä videolta: linkki

Täytä hakemus ja liitä mukaan myös CV:si viimeistään 28.2.2021. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Järjestämme työhaastattelut (Teamsillä) viikoilla 11 ja 12. Kiilto on savuton työpaikka.