(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ PAKKAAMOON
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle
KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ PAKKAAMOON
ajanjaksolle toukokuun - elokuu

Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella - huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä ei ole ehdoton vaatimus - oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen ratkaisevat. Alalle soveltuva koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

18 vuoden ikä, hyvä fyysinen kunto ja sujuva suomenkielentaito ovat edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Työtehtäviin järjestetään työn opastus ja perehdytys. Työ on viileätiloissa tapahtuvaa kaksivuorotyötä. Kyseessä on vuokratyösuhde. Työvuorot sijoittuvat klo. 5:00-23:00 välille.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Heikkinen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, mikko.heikkinen@hpheimo.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.