Kesätyöntekijöitä päivittäistavarakauppoihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Oletko sinä työtä pelkäämätön ja joustava tiimipelaaja? Omaatko iloisen palveluasenteen ja etsit kesälle 2020 töitä? Jos vastasit kyllä, niin jatka ihmeessä lukemista. Haemme nyt päivittäistavarakauppoihin asiakkaillemme kesän ajaksi työntekijöitä erilaisiin kaupan alan tehtäviin.

Työtehtäviisi voi kuulua kassalla työskentelyä, tavaranpurkua, esillepano- tai asiakaspalvelutehtäviä. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöstä sekä veikkauspelien myynnistä, mutta kokemusta tärkeämpää on rohkeasti töihin tarttuva asenne ja aito innostus kaupan alaa kohtaan. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi, joten voit olla vielä työkokemusta kerryttävä tekijä tai jo kokenut osaaja.

Työsuhteesi alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja päättyy elo-syyskuussa. Myymälätyö on vuorotyötä ja työvuorot ajoittuvat kaikille viikonpäiville kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus verkkosivuillamme. Kerro hakemuksessa osaamisestasi, millaista työtä etsit ja milloin voisit aloittaa tehtävässä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Amikon Tiituun, p. 050 5133 102 tai tiitu.ihamaki@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot