(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä painoteollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haluaisitko työskennellä korkean teknologian tuotteiden parissa? Kiinnostaako arvokkaan työkokemuksen kartuttaminen vaihtuvassa kolmivuorotyössä?

Etsimme OPERAATTOREITA kesätöihin asiakkaallemme Vantaan Martinlaaksoon.

Työtehtäväsi sijoittuvat painotuotteiden valmistuslinjastoille, joissa tuotteet menevät monien eri yksilöllisten työvaiheiden kautta aina lopputarkastukseen asti. Työtä tehdään puhdastiloissa ja työtehtäviä ovat esimerkiksi laminointi, stanssaus/leikkaus, lajittelu, kasaus, sidonta ja laadunvarmistus. Työtä tehdään 3-vuorotyönä 6-14, 14-22 ja 22-06 vuoroissa. Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.5. - 31.8.2020.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tuotantoympäristöstä tai vuorotyöstä, mutta ei siitä toki haittaakaan ole. Ennen kaikkea arvostamme ripeää ja joustavaa asennetta työhön!

Edellytämme sinulta tuotteiden luonteen vuoksi nuhteetonta taustaa, erinomaista värinäköä ja moitteetonta luottotietorekisteritaustaa. Työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme myös 18 vuoden ikää. Tehtävään valitulle tehdäänkin värinäkötesti ja suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen kesätyön mukavassa tiimissä tuotantoympäristössä. Jätä rohkeasti hakemuksesi!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian kotisivuiltamme www.personalhuset.fi, kuitenkin viimeistään 16.2.2020. Voit myös soittaa henkilöstökonsultillemme Millalle ja kysellä lisää, p. 050 411 7688.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.