(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä painepesuun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Etsitkö vielä kesätyöpaikkaa, jossa voit yhdistää kesän ja lomailun työn oheen? Toivotko voivasi jatkaa työskentelyä joustavasti vielä syksyllä? Meillä se onnistuu! Etsimme vielä iloisia, reippaita ja aktiivisia kesätyöntekijöitä. Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme edelleen PAINEPESIJÖITÄ kesätöihin Kauhajoelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia kesätöitä elintarviketehtaalla Kauhajoella. Kesätyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan sekä kesällä että halutessasi muulloinkin.

Painepesijänä puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin iltavuoroissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät kesän loppuun saakka. Mahdollisuuksien mukaan voit jatkaa myös syksyllä esimerkiksi opiskelujen ohella. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan palkkaryhmä 5.

Mitä sitten odotamme kesätyöntekijöiltämme? Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osaamisellasi, koulutuksellasi, työkokemuksellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Teollisuusalueen ikäraja on 18 vuotta. Ennen työn aloitusta on esitettävä salmonellatodistus.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme erinomaisen palkan lisäksi konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2019. Liitä mukaan CV:si ja kerro itsestäsi, sekä milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään olet valmis työskentelemään. Haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiesi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi