Kesätyöntekijöitä painepesuihin
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta sekä samalla yhdistää kesän, työn ja lomailun? Toivotko voivasi jatkaa työskentelyä joustavasti vielä syksyllä? Meillä se onnistuu! Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ elintarviketeollisuuden puhdistuspalveluihin Nurmoon.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja he tarvitsevat joukkoonsa reipasta kesävoimaa elintarviketeollisuuden erilaisiin puhdistustöihin kesän ajaksi.

Työtehtäviisi voi kuulua tuotantolaitoksen laitteiden ja tilojen pesua matalapainepesurilla tai vastaavasti yleisten- ja sosiaalitilojen ylläpitosiivousta. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin ilta- ja yövuoroissa, mutta myös aamuvuorot ovat mahdollisia. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät kesän loppuun saakka. Palkkaus on painepesutehtävissä Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan palkkaryhmä 5.

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Teollisuusalueen ikäraja on 18 vuotta. Ennen työn aloitusta on esitettävä salmonellatodistus.

Tarjoamme sinulle erinomaisen palkan lisäksi, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tule meille kesätöihin! Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta viimeistään 30.4.2021. Kontaktoimme kaikki hakijat, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Etsimme ensisijaisesti kesätyöntekijöitä, mutta mikäli sinulla on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin tai vastaavasti haluaisit mieluusti jatkaa töitä pidempää, niin sekin onnistuu!

Tsemppiä kesätyönhakuun!


Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412245
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki