(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä paikallisvartiontiin
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Haluatko tulla työskentelemään työmaakohteeseen kesäksi tai jopa pidemmäksi aikaa? Tehtävänä on alueelle pyrkivien ajoneuvojen ja henkilöiden kulunvalvonta, työmaa-alueen, henkilöstön ja rakennusten valvonta ja hälytystehtävien vastaanottaminen ja niihin reagointi tarvittavin toimenpitein. Työtä tehdään 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa. 

Odotamme

Kesätyöntekijöiltä odotamme voimassa olevaa vartijakorttia, työturvallisuuskorttia, ja aikaisempaa työkokemusta turvallisuusalalta. Työntekijänä olet oma-aloitteinen työtehtävien hoitamisessa, kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn ja jämäkkä ratkaistessasi vaativiakin erityistilanteita. Olet erinomainen tiimityöskentelijä ja sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja olet motivoitunut työskentelemään karuissakin olosuhteissa ulkona. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kja hyvää englannin kielen hallintaa sekä B-ajokorttia. 

Tarjoamme 

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävään sekä tarvittavat työvälineet. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeen. 

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.