(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä päihdepalveluihin
Diakonissalaitoksen Hoiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ / Diakonissalaitoksen Hoiva, päihdepalvelut, Helsinki, Tampere, Lahti

Hoivalla tehdään merkityksellistä työtä. Arvomme – lähimmäisenrakkaus ja ihmisarvo – näkyvät arjessamme. Haluamme olla alan rohkein työpaikka ja meille voi tulla #sydänmukana töihin.

Hoivan päihdepalvelut etsii kesätyöntekijöitä kuntouttavaa ja haittoja vähentävää opioidikorvaushoitoa sekä avohuumehoitoa toteuttaviin päihdepalveluyksiköihin. Breikit sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa. Toimintamme lähtökohtana ovat ihmisarvo, oikeudenmukaisuus ja yhteisöllisyys.

Työtehtäviä ovat lääkehoito ja psykososiaalinen ohjaus ja tuki, jotka tähtäävät asiakkaidemme elämänhallinnan ja -laadun kohentumiseen sekä päihdehaittojen vähentymiseen tai riippuvuudesta toipumiseen ja päihteettömään elämäntapaan. Työssä on ymmärrettävä vertaistuen merkitys osana päihdehoitoa.

Tarjoamme Sinulle
- mielekkään työn ja kannustavan työyhteisön
- hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia uutta
- ammattitaitoiset kollegat ja hyvän esimiehen tueksesi
- kattavan työterveyshuollon ja laajan vapaa-ajan tapaturvavakuutuksen
- päivätyön (sairaanhoitajien työvuoroja myös viikonloppuisin ja pyhinä)

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti
- sairaanhoitaja- tai sosionomitutkinnon loppuvaiheen opintoja (vähintään 140 op suoritettuna, sairaanhoitajilla tähän on sisällyttävä lääkehoidon opinnot) tai jo valmista tai sairaanhoitajan tai sosionomin amk-tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen
- kiinnostusta päihde- ja mielenterveystyötä ja erityisryhmien kanssa työskentelyä kohtaan
- valmiutta tehdä työtä sydän mukana ja asiakkaat yksilöllisesti kohdaten

Kerrothan hakemuksessasi, minkä kaupungin yksikköön ensisijaisesti haet: Helsinkiin, Tampereelle vai Lahteen. Kerro myös opintopistemääräsi, jos opintosi ovat vielä kesken. Työsuhteet ajoittuvat kesäkaudelle. Tampereella aloitus mahdollinen jo huhtikuun puolivälissä. Hae pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun heti haun alettua. Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönjohtajat Mari Pietikäinen (Breikki Tampere), puh. 050 351 3660, Sanna Häkkilä (Breikki Helsinki), puh. 050 502 2588, ja Kaarina Mertaniemi (Breikki Lahti), puh. 050 5958319.