(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudun postinjakeluun
Posti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Postinjakelun kesätyöhaku 2019 on täällä – Hae sinäkin Postille!

Liity osaksi energistä ja monikulttuurista porukkaamme kesätöiden merkeissä! Olet sitten opiskelija tai muuten lisätienestiä kaipaava, meillä olisi loistava mahdollisuus päästä tekemään liikunnallista ulkotyötä. Unelmasi käyvät siis todella toteen, sillä meillä pääset nauttimaan ja ottamaan ilon irti kaikista aurinkoisista kesäpäivistä työnteon lomassa. Samalla pääset näkemään lähietäisyydeltä, mitä Suomen johtavassa posti- ja logistiikka-alan yrityksessä tapahtuu ja antamaan myös oman tärkeän panoksesi meidän yritykselle postinjakajan roolissa.

Meillä on tarjolla hyvin joustavin työvuoroin niin postinlajittelu- kuin jakelutyötäkin innokkaille ja kaikenikäisille työntekijöille. Toimipaikkojamme on useita ja ne sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä, Espoota ja Vantaata. Työt ajoittuvat touko-elokuulle, mutta jos olet jo aiemmin käytettävissä tuntityöhön, mainitsethan sen hakemuksessasi. Jakeluvälineinä on pyöriä, kärryjä, autoja ja uutuutena jopa moposkoottereita. Emme vaadi 18-vuoden ikää, mutta sitäkin enemmän huolellista ja tarkkaa otetta työntekoon. Tarjoamme nuorille tekijöille mahdollisuuden tulla kokeilemaan siipiään ensimmäistä kertaa työelämässä sekä tekemään itsenäistä ja vastuullista työtä. Vastaavasti tarjoamme uusia kokemuksia myös kokeneemmille ja työelämää jo nähneille työntekijöille. Meille ovat siis kaikki tervetulleita!

 

Mitä me tarjoamme sinulle:

  • Joustavat työajat räätälöitynä sinun tarpeisiisi sopiviksi
  • Sisä- ja ulkotyötä lajittelun sekä jakelun parissa
  • Motivoivan ja kannustavan palkkatason (11,66€/h)
  • Ison organisaation mahdollistaman laajan kollegoiden tukiverkoston

     

Meillä työntekijöistä välitetään ja hyvistä suorituksista myös palkitaan. Työturvallisuudesta ja perehdytyksestä ei myöskään tingitä, ja kaikille työntekijöille onkin alkuun luvassa kattava perehdytys erikseen nimetyn perehdyttäjän kanssa.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.03.2019 ja tule kanssamme ottamaan kesästä 2019 kaikki lämpö ja oranssi varastoon talvea varten!

Pssst! Kannattaa käydä kurkkaamassa myös postinjakelun rekrytoinnin Facebook-sivuja. Sieltä löytyy rutkasti kuvia ja videoita meidän tapahtumistamme. Lisäksi pääset osallistumaan erilaisiin arvointoihin, joita järjestämme säännöllisesti ? https://www.facebook.com/postinjakelunrekry/

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen työnkuvaan/hakuprosessiin, älä epäröi jättää meille sähköpostia: resurssiyksikko@posti.com

 

Tutustu postilaisten uratarinoihin