Kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2021
Haemme nyt

Kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle

Opiskeletko LV-, IV-, sähkö-, kylmäasennus- tai kiinteistönhoitoa? Haluaisitko olla mukana kestävän ja energiatehokkaan yhteiskunnan rakentamisessa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme.

Kesätyö Arella

Meillä pääset tekemään kesätöitä talotekniikka-alan osaavien ammattilaisten opastuksessa ja hankkimaan käytännön työelämätaitoja mukavassa työporukassa. Työkuvasi voi painottua esim. LV-, IV-, sähkö-, kylmäasennus- tai kiinteistönhoitotehtäviin, oman osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Kesätyöntekijämme arvostavat meillä rentoa ilmapiiriä, mukavia työkavereita, monipuolisia, itsenäisiä ja vastuullisia työtehtäviä, joihin kuitenkin esimiehen ja työyhteisön tukea aina saatavilla. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa.

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. teollisuuskohteiden, sairaaloiden, kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja kestävät kesän 2022 ajan.
Jotta kesätyökokemus olisi molemmin puolin antoisa, toivomme sinulta:

Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
Voit olla opintojesi alku- tai loppuvaiheessa korkeakoulusta tai ammatilliselta puolelta.

Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja ajokorttia
Panostamme työturvallisuuteen.

Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja innokasta työotetta
Arella työskennellään yksin ja porukassa, eikä työkaveria jätetä pulaan.

Yhteistyötaitoja ja nuhteetonta taustaa
Meillä on nollatoleranssi kiusaamiselle ja syrjinnälle.

Kuulostaako hyvältä? Jatka lukemista!


"Parasta oli mukavat työkaverit, rento työilmapiiri sekä työpäivien monipuolisuus. Aina pystyi kysymään, jos joku oli epäselvää ja sain tehdä vastuullisia, oikeita töitä."
-Aren kesätyöntekijä


Kyllä, haluan Arelle kesätöihin

Hyvä juttu - odotamme hakemustasi viimeistään su 6.3.2022 mennessä! Tartu siis tuumasta toimeen ja täytä hakulomake www.are.fi/tyopaikat -sivun kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat 3.1.2022 alkaen:

Palvelupäällikkö
Erkki Vuorio
040 809 3719 tai
erkki.vuorio@are.fi

Asiakkuuspäällikkö
Matti Metsä
0403006802 tai
matti.metsa@are.fi

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan opiskelijoille onnistuneet harjoittelukokemukset. Lisäksi tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen ja monipuoliset henkilöstöedut.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot