(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle siivous- ja monipalvelutehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Vietä kesäsi duunISSa!
Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin siivous- ja monipalvelutehtäviin pääkaupunkiseudulle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Tutustu ISS Palvelutiimin tunnelmaan täältä. 


Voit työskennellä myymälöiden, toimistojen tai kauppakeskusten ylläpitosiivouksessa, vai viihtyisitkö paremmin koulujen tai teollisuuden kohteiden peruspesuissa - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla! Siivoustehtävien lisäksi työnkuvasi voi sisältää myös esimerkiksi postitusta, astiahuoltoa, aulapalvelutehtäviä ja skannaustehtäviä. Työvuorot määräytyvät kohteen mukaan. Suurin osa kesätöistä sijoittuu touko-elokuulle.  


Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. 


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 1.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


Järjestämme haastattelut RecRight- videohaastattelulla, johon kutsutut saavat ohjeet sähköpostilla. Videohaastattelua ei tarvitse jännittää, olethan rohkeasti oma itsesi! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä ISS:n rekrytointiin sähköpostilla rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!