Kesätyöntekijöitä Nurmoon matalapainepesuun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ elintarvikesiivoustehtäviin asiakaskohteeseemme NURMOON.


ISS:n elintarvikehygieniapalvelut huolehtii tuotantotilojen puhtaanapidosta ja turvallisuudesta osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.


Kesätyöntekijänä vastaat elintarviketehtaan tuotantotilojen pesuista matalapainepesumenetelmin. Viihdyt tehtävässä, jos tykkäät fyysisesti raskaasta työstä, olet luonteeltasi tarkka ja haluat hoitaa hommat loppuun sekä nukut mielelläsi aamuisin.

Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun ja töitä tehdään pääsääntöisesti ilta –ja yöaikaan. Töitä on tarjolla koko kesäksi, mutta osalle hakijoista voimme tarjota töitä jo huhtikuun alusta alkaen. Ilmoitathan siis hakemuksessasi mille ajalle haet työtä. Kerro myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuus- tai ajokortti. Edellytämme tehtävissämme täysi-ikäisyyttä.


Kuulostiko hyvältä? Hae paikkaa jo tänään! Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.6.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.      

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot