Kesätyöntekijöitä nurmituotannon palveluihin ja tuotosseurantaan
ProAgria Keski-Pohjanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

KESÄDUUNEJA!

Tule kokemaan kanssamme kesä 2020! Pääset tekemään töitä upeiden asiakkaidemme ja huippuammattilaistemme kanssa. Meillä näet ja opit monenlaista, ja pääset toteuttamaan hyviä ideoitasi myös käytännössä.

Keski-Pohjanmaa on voimakasta maidontuotanto- ja nurmiviljelyaluetta. Etsimme Keski-Pohjanmaalle kahta kesätyöntekijää/harjoittelijaa hoitamaan nurmituotannon kesäaikaisia palveluja sekä tuotosseurannan teknisen asiantuntijan kesälomitusta.

ProAgrian kasvituotannon asiantuntijat ovat kasvi- ja eläintilojen apuna kehittämässä keskipohjalaistilojen nurmituotantoa. Tarvitsemme kesätyöntekijää hoitamaan kasvukaudenaikaisia kasvustokäyntejä, näytteiden ottoa ja asiakasyhteydenpitoa. Tukenasi ovat muut kasvituotannon ja maidontuotannon asiantuntijat.

ProAgria Keski-Pohjanmaa tarjoaa asiakkailleen erilaisia tuotosseurannan lisäpalveluita: tuotostietojen tallennuspalvelua, koelypsypalvelua elektronisilla maitomittareilla ja robotin näytteenottolaitteen kanssa sekä mekaanisten ja elektronisten mittareiden vuokrausta. Tukenasi ovat tuotosseurannan muut tekniset asiantuntijat sekä maidontuotannon asiantuntijat.

Työsuhteen alkaminen 2.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteen päättyminen 30.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Molempiin tehtäviin odotamme oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta uuden oppimiseen. Lisäksi edellytämme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kiinnostusta tehdä asiatuntijatyötä.  Tehtävissä odotetaan kiinnostusta kasvinviljelyyn sekä kotieläintuotantoon ja lypsylaitteistojen teknologiaan. Molemmat työtehtävät vaativat oman auton käyttöä.  Lisäksi tuotosseurannan teknisenä asiantuntijna olet valmis tekemään töitä aamu- ja iltanavetoinnin aikana.

Hae rekrytointiportaalimme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2020. 

Lue lisää: ProAgria työnantajana

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot