(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Nooa Säästöpankkiin
Nooa Säästöpankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki, jonka tehtävänä on mullistaa pääkaupunkiseutulaisten käsitys pankin kanssa asioinnista. Säästöpankkiirimme tarjoavat ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia silloin ja siellä, missä asiakkaalle parhaiten sopii.

Urbaanissa kyläpankissa kuhisee myös kesällä

Kesä on erinomaista aikaa hoitaa omaan talouteen liittyviä asioita. Haemmekin nyt joukon kesätyöntekijöitä pitämään parasta mahdollista huolta asiakkaistamme toukokuusta elokuuhun. Voit olla vielä rahoitusalan urasta haaveileva tulevaisuuden tähtipelaaja tai kokeneempi monitaituri, jolla rahoitusalan kuviot ovat jo selkäytimessä. Tärkeintä on asenteesi ja tahtosi menestyä. Meillä kesätyöntekijöiden ei tarvitse olla yhdestä puusta veistettyjä.

Vuorovaikutustaitosi ovat kerrassaan parhaat, etkä pelkää heittäytyä uusiin tilanteisiin. Tiedät, mitä itseohjautuvuus tarkoittaa ja sinulla on enemmän tai vähemmän työkokemusta asiakaspalvelun tai myynnin tehtävistä ja parhaassa tapauksessa ymmärrystä pankki- ja rahoitusalasta.

Työpäiväsi koostuvat yhteydenotoista nykyisiin ja tuleviin asiakkaisiimme sekä puhelimitse että kasvokkain. Teet ehdotuksia ja tuotat ratkaisuja liittyen pankin päivittäisasiointiin, rahoitukseen tai säästämiseen. Tehtävää räätälöidään sinun taitojesi ja kehittymistahtisi mukaiseksi.

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Tarjoamme sinulle loistavan kesätyötiimin, oman valmentajan ja koko säästöpankkiiri-joukkueen tuen työhösi sekä erinomaisen perehdytyksen.

Tahdo enemmän – ansaitset kivan kesätyöpaikan

Tervetuloa osaksi Nooa Säästöpankin ja suomalaisen säästöpankkitoiminnan tarinaa, jossa ihmisiä kannustetaan tahtomaan enemmän rahoiltaan ja elämältään.

Kysy lisää: Jaana Pullinen, puh. 044 569 2783, to 15.2. ja ke 21.2. Jätä omannäköisesi hakemus viimeistään 7.3.2018 osoitteessa: http://bit.ly/KesätyöNooaSp2018.