Kesätyöntekijöitä Nokialle siivous- ja monipalvelutehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi 2019 Nokian Renkaiden ammattitaitoisessa tiimissä siivoustehtävissä!

Etsimme ahkeria ja omatoimisia kesätyöntekijöitä Nokian Renkaiden asiakkuuteemme siivoustehtäviin. Siivottavia kohteita on esimerkiksi toimisto- ja sosiaalitilat sekä edustustilat.  


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa seuraavat asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Sen lisäksi kohteessamme tarvitaan työturvallisuuskorttia. Kaikki muu on eduksesi, joten muista mainita hakemuksessa, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä tai olet suorittanut muita koulutuksia tai kursseja kuten hygieniapassin.

KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi viimeistään 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi


Tässä haussa haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluna, jossa pääset tutustumaan tuleviin työkavereihisi ja esimieheesi. Ryhmähaastatteluita ei tarvitse jännittää, ota mukaasi reipasta mieltä ja rentoa meininkiä! Jos tulet valituksi haastatteluihin saat sähköpostilla kutsun ryhmähaastattelupäivään. Ryhmähaastattelupäivät järjestetään maalis-huhtikuun aikana ja saat kutsun mukana ohjeet, kuinka voit valmistautua haastattelupäivään.

Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.


  


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227634
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nokia