Kesätyöntekijöitä Nokialle kiinteistöhuollon tehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ asiakaskohteeseemme Nokian Renkaille kiinteistöhuollon tehtäviin vahvistamaan tiimiämme kesän ajaksi.

Etsimme ahkeria ja omatoimisia kesätyöntekijöitä Nokian Renkaiden asiakkuuteemme kiinteistöhuollon tehtäviin. Meillä on tarjolla tehtäviä niin ulkoaluiden kunnossapidossa kuin myös sisällä kiinteistöhuollon tehtävissä. 


Toivomme, että sinulla on hallussa seuraavat asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. Lisäksi arvostamme teknisen alan osaamista, kuten sähköpuolen koulutusta.

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta

Järjestämme haastattelut rentona ryhmähaastattelutilaisuutena keskiviikkona 4.3.2020. Samalla pääset tutustumaan mahdolliseen tulevaan kesätyöpaikkaasi, työkavereihisi sekä esimieheesi. Pärjäät haastattelussa reippaalla mielellä ja olemalla oma itsesi. Kutsut haastattelupäivään lähetämme sähköpostilla, joten muistathan seurata sähköpostiasi!

Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fitai puhelimitse joko soittamalla tai viestittämällä WhatsAppissa numeroon +358504430895. Soittoajat ovat 4.2 alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 14-15.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


   

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot