(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Nastolaan
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Etsimme nyt reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä Wipak Oy:n Nastolan tuotantolaitoksen eri tehtäviin kesän 2020 ajaksi. Lähde mukaamme katsomaan, löytyisikö prosessiteollisuuden parista sinua kiinnostavia uravaihtoehtoja! 

Haemme kesätyöntekijöitä tuotantoon ja tuotannon tukitehtäviin Nastolaan

  • Tuotannon eri osastoille koneenhoitajaksi tai koneenhoitajan avustajaksi
  • Logistiikan tehtäviin

Työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia, noin 3-4 kk tehtävästä riippuen ja alkavat viimeistään toukokuun alussa.

Tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen, turvalliseen ja huolelliseen työskentelyyn. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin osastosta riippuen, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Tekniikan alan opinnot tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömyys.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, voimassa olevaa ajokorttia tai trukkikorttia sekä suomen kielen taitoa. 

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Tehtävämme antavat erinomaisen tilaisuuden tutustua pakkaus- sekä prosessiteollisuuteen, joten jätä hakemus jo tänään! Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin! Suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Käy tutustumassa uratarinoihin Wipakilla osoitteessa www.wipak.com/careers/meet-our-people .