(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Naantaliin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi DuunISSa!

Etsimme kesätyöntekijöitä asiakaskohteeseemme Naantaliin monipuolisiin siivoustehtäviin.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tässä tehtävässä huolehdit asiakaskohteemme toimisto-, sosiaali- ja yleistilojen ylläpitosiivouksesta. 

Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa seuraavat asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Kohde sijaitsee aivan Turun ja Naantalin rajalla, mutta oma moottorillinen kulkupeli helpottaa kohteeseen kulkemista, sillä kohteeseen kulkee huonosti busseja. Työssä tarvitaan työturvallisuuskorttia tai kortin suorittamisesta voidaan sopia myös ennen töiden alkua. Aikaisempi kokemus ja muut suoritetut kurssit lasketaan eduksesi, joten muista mainita niistä hakemuksessasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä sekä katso tunnelmia kesätyöpaikoistamme YouTubesta.


Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.iss.fi tai oheisen linkin kautta 31.3.2019 mennessä. Tässä haussa haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluna, jossa pääset tutustumaan tuleviin työkavereihisi ja esimieheesi.  Jos tulet valituksi haastatteluihin saat sähköpostilla kutsun ryhmähaastattelupäivään, joten seuraathan aktiivisesti sähköpostiasi.

Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, https://www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/