(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä (n. 30h/vk) K-Supermarket Katariina, Kaarina
K-Supermarket Katariina, Kaarina

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Kesätyöntekijöitä K-Supermarket Katariinaan Kaarinaan
kassalle ja osastoille
Sekä Tutustu työelämään ja tienaa –kesätyöhön


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.


Haluamme innostuneen kassan huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus Katariinassa ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa Kaarinan keskustassa osoitteessa Hovirinnantie 5.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- Vähintään 18-vuoden ikää, (tutustu ja tienaa työssä voit olla nuorempikin)
- Mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
- Asiamiespostin ja kassatyön kokemus luetaan eduksi.


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
- työsuhteen viikkotunnit ovat n. 30h/vko kassapaikkoja on 3-4 kpl. Tutustu ja tienaa paikkoja 4 kpl.


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla alkaen 1.6. ja sitä ennen mahdollisesti jo lyhyitä pätkiä/viikonlopputöitä (kesto on sovittavissa)


Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Jari Suojanen puh 040-5068383.


Lähetä hakemuksesi 19.2.2020 mennessä osoitteeseen jari.suojanen@k-supermarket.fi
-----------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.