(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä myynnin ja asiakaspalvelun pariin, Turku
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

 

Kesätyöpaikka isossa yrityksessä huippusijainnilla ja tehtävä, josta on sinulle varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa! Siistiä sisätyötä rennolla ilmapiirillä ja joustavilla työajoilla. Takuuvarma tuntipalkka satoi tai paistoi ja lisäksi kannustava malli lisäansoihin. Esihenkilön tuki koko kesän ajan ja paljon uutta kokemusta maailmanluokan asiakaskohtaamisten parista. Nämä ja paljon muuta meiltä Mämppäriltä!

Etsimme Turun toimipisteeseemme kesätyöntekijöitä Telian kuluttaja-asiakaspalveluun ja tekniseen tukeen.

Yksitoikkoista työtä - REALLY

Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja saamaan kokemusta kuluttaja-asiakaspalvelusta sekä teknisestä tuesta. Lisätietoa ja tarkempia kuvauksia voit lukea täältä. Asiakaspalvelu on monikanavaista ja pääset haastamaan itseäsi myös lisämyynnin tekemisessä. Oli tehtävä mikä tahansa, se antaa sinulle hyvät eväät urapolullesi.

Asiallisia, totisia, jäykkiä - NOT

Ennen kaikkea me mämppäriläiset olemme asiakaspalveluhenkisiä – innokkaita ja ketteriä asiakaspalvelijoita. Ongelmanratkaisu ja asiakkaiden auttaminen ovat meille intohimo ja teemme sitä rohkealla asenteella. Olemme sujuvasanaisia ja ulospäinsuuntautuneita. Autamme ja tuemme toinen toistamme jokapäiväisessä työssä, joten yhteisöllisyyttä ei meiltä puutu. Kaikkein tärkeintä on, että uskomme omaan tekemiseemme.

Täysin hukkaan heitetty kesä – Älä ole niin varma!

Tarjoamme loistavan ponnahduslaudan työelämään siistissä sisätyössä, missä on mahdollista saada jalka monenkin oven väliin. Meiltä saat aina takuuvarman palkan ja omalla suoriutumisella ansioihin pystyy myös itse vaikuttamaan. Meillä on joustavat työajat arkisin noin klo 7-20 ja viikonloppuisin noin klo 8-18 –välillä. Meillä on viihtyisä työyhteisö, jonka työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä huolehditaan tietenkin myös koko kesän ajan.

Ethän suinkaan kiinnostunut?!

Työt alkavat joustavasti toukokuun alussa ja kestävät pääasiassa elokuun loppuun. Työsuhteen alussa on aina palkallinen koulutusjakso. Toivommekin, että kerrot hakemuksessasi, millä ajanjaksolla pystyisit työskentelemään. Teknisen tuen tehtävään valituille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan niin soittele rekrytointitiimillemme puh. 040 652 8810 arkisin klo 9-15 välillä tai laita viestiä osoitteeseen cc.rekrytointi@manpowergroup.fi. Vastaamme ja autamme mielellämme!

Jätä hakemuksesi osoitteessa manpower.fi viimeistään 3.2.2019 – kerro hakemuksessasi selvästi, kummasta tehtävästä olet erityisesti kiinnostunut!

Järjestämme tutustumispäivän Turun toimistollamme 24.1. klo 14-15, johon kaikki Mämppäristä kiinnostuneet ovat tervetulleita! Ohjelmaan sisältyy lyhyt tietoisku meistä sekä tutustuminen toimistoomme ja tekijöihimme. Osoitteemme on Eerikinkatu 21 B,  20100 Turku. Toimipiste sijaitsee Turun keskustassa (vanha Postin tila), sisäänkäynti Eerikinkadun ja Humalistonkadun kulmauksesta. Tule Telian aulaan, josta tutustumispäivä starttaa. Erillistä ilmoittautumista sinun ei tarvitse tehdä. Tule yksin tai kavereiden kanssa tutustumaan ja huomaamaan, että kesätyö meillä on huippujuttu. Tervetuloa!

#maailmanluokanasiakaskohtaamisia #maailmanluokanurapolkuja #oikeitatöitä

ManpowerGroup Contact Center on mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 –kampanjassa!

Käy tsekkaamassa meininkiämme myös somessa:

https://www.facebook.com/MGSCCSuomi/

https://www.instagram.com/mgsccsuomi/