(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä myymälöihimme
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Palkkaamme vuosittain yli 300 kesätyöntekijää ja olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen Kesäduuni 2020-kampanjassa. 

Haemme nyt myymälöihimme keväällä alkavalle puutarhasesongille 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Kesätyöntekijämme työskentelevät myyjinä tai varastotyöntekijöinä. 

Myyjänä työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu-, myynti- ja varastotehtävät sekä kassatyöskentely. Tarkastat myymälään saapuvia toimituksia, pidät puutarhamyymälän esillepanot houkuttelevina ja huolehdit yleisestä järjestyksestä. Osa tehtävistä on fyysisiä, kuten multasäkkien nostaminen asiakkaille. Auringon paistaessa on myymälöissämme tekemisen meininki.

Varastotyöntekijänä työsi koostuu monipuolisista varastotehtävistä sekä asiakaspalvelusta: vastaanotat ja lähetät tavaraa sekä huolehdit varaston siisteydestä. Osallistut tarvittaessa myös myymälätyöskentelyyn. Hyvä fyysinen kunto ja trukin käyttökokemus ovat eduksi varastotehtävässä.

Meidän porukassa tarvitset

  • Erinomaista asiakaspalveluasennetta kiireenkin keskellä
  • Reippautta ja oma-aloitteisuutta tarttua töihin sekä rohkeutta kysyä, jos et tiedä
  • Hyviä yhteistyötaitoja ja hymyä huuleen
  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Valmiutta ilta- ja viikonloppuvuoroihin
  • Kaupallinen tai puutarha-alan koulutus/kokemus katsotaan eduksi

Eripituiset kesätyösuhteet sijoittuvat aikavälille 1.3.2020 – 30.9.2020. Eniten kesätyöntekijöitä tarvitsemme huhti-toukokuulla puutarhakaupan käydessä vilkkaana. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja niiden tuntimäärät vaihtelevat työtehtävittäin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön osaavassa ja innostuneessa porukassa. Työsuhteesi ajaksi saat ison yrityksen henkilöstöedut käyttöösi. Lisätietoja avoimista tehtävistä voit tiedustella lähimyymäläsi myymäläpäälliköltä.

Katso paikkakuntakohtaiset lisätiedot ja lähetä hakemuksesi viimeistään 9.2. Myymäläpäällikkömme käsittelevät saapuneita hakemuksia ja saattavat tehdä valintoja jo hakuaikana.