(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä myymälään ja noutopihalle
STARK DT Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haemme kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudun STARK yksiköihin. Haemme myymälä-, noutopiha- ja kassamyyjiä määräaikaisiin, osa-aikaisiin työsuhteisiin. Sopimustuntimäärä on 6-30 tuntia viikossa tehtävästä riippuen.

Myymälä- ja noutopihamyyjän tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, tuotteiden keräily ja hyllytys sekä kuormien purku. Kassamyyjän tehtäviin kuuluu varsinaisen kassatyön lisäksi myös muita myymälän asiakaspalvelutehtäviä sekä tavaran vastaanottoa ja hyllytystä.

Sinulla on halua ja intoa hyvään asiakaspalveluun ja uuden oppimiseen. Olet täysi-ikäinen, positiivinen, oma-aloitteinen ja myyntihenkinen. 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen ja vastuullisen työn
  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla

Tunnistatko itsesi? Tule työskentelemään erinomaiseen porukkaamme

Haemme kesätyöntekijöitä kaikkiin pääkaupunkiseudun STARK yksiköihin eli Helsinki Herttoniemi, Helsinki Suutarila, Vantaa Martinlaakso, Vantaa Petikko sekä Espoo Olarinluoma ja Kivenlahti. Mainitse hakemuksessasi missä yksiköissä olisit ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään.

Lisätietoa tehtävistä antaa STARK Herttoniemen yksikönpäällikkö Joonas Ikonen gsm 044 790 9181 tai email joonas.ikonen@stark-suomi.fi

Lähetä hakemuksesi 31.3.2018 mennessä linkin kautta.