(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Myllylle Lahteen ja Joutsaan
Fazer Lifestyle Foods

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Löydä intohimosi ruuan maailmasta. Haemme nyt

Kesätyöntekijöitä

Fazer Myllylle Lahteen ja Joutsaan

Kesätyöntekijänä toimit prosessinohjaajan tuuraajana. Tehtäviisi kuuluu vuoron mukaisesti tuotteiden valmistusta ja pakkaamista, varastotyöskentelyä sekä siivous- ja järjestelytehtäviä. Työnkuva edellyttää trukinajoa.

Kesäsijaisuudet ovat kokoaikaisia (40h/vko) ja työtä tehdään kolmessa vuorossa (aamu, ilta, yö). Tehtävät käsittävät myös viikonlopputyötä. Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti toukokuussa ja työt jatkuvat porrastetusti vielä lokakuun ajan.

Miksi Fazer Lifestyle Foods

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Tulet osaksi kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Kesätyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi ja kokemustasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä tunnettujen Fazer tuotteiden parissa. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Inspiroivan työn, kannustavan työympäristön ja Fazer etujen lisäksi tavoitteenamme on tarjota sinulle positiivinen kesätyökokemus.

Tutustu vielä tästä meihin työnantajana.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta oma-aloitteisen työskentelyotteen lisäksi hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja sekä valmiutta fyysiseen tuotantopainotteiseen työhön. Arvostamme opintojen ja /tai työkokemuksen kautta hankittua teknistä osaamista sekä aikaisempaa kokemusta tuotantoympäristössä toimimisesta. Edellytämme kaikilta hakijoilta täysi-ikäisyyttä, valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä ja viikonloppuvuoroissa sekä suomenkielentaitoa. Trukinajotaito sekä elintarvikeprosessien tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Mikäli haluaisit olla yksi kesätyöntekijöistämme, hae tehtävää keskiviikkoon 10. helmikuuta 2021 mennessä.