(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Muurameen, Oy SKF Ab
Oy SKF Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Me täällä Go On Jyväskylässä teemme yhteistyötä asiakkaamme SKF:n (Oy SKF Ab, Muurame) kanssa. Käsittelemme kaikki yrityksestä kiinnostuneet työnhakijat ja välitämme tietoja SKF:lle eteenpäin.

SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö (LBU) keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun. Suomessa LBU:n toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle.

Oletko kiinnostunut työllistymään kesätöihin SKF:lle? Hakemuksen kesätöihin voit jättää ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi selkeästi, mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla eritoten olisi SKF:lle antaa. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi.