(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä muovituoteteollisuuteen
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Wipak Oy
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Kon-sernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.
Wipak-ryhmä Euroopassa ja Winpak Pohjois-Amerikassa muodostavat Wihurin Pakkausteollisuuden, joka työllistää 4 100 henkilöä. Liikevaihto on noin miljardi euroa. Tuotantolaitostemme sekä myyntikonttoreiden verkosto tarjoaa asiantuntevan paikallisen palvelun kansainväliselle asiakaskunnallemme. Wipakilla on kol-me tuotantolaitosta Suomessa. Olemme savuton työpaikka.
Toimenkuva
Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä Wipak Oy:n Nastolan ja Valkeakosken tuotantolaitoksiin tuotannon eri tehtäviin. Kesäksi 2019 haemme työntekijöitä:

• Tuotantotehtäviin eri osastoille koneenhoitajaksi tai koneenhoitajan avustajaksi
• Kunnossapidon tehtäviin
• Logistiikan/varaston tehtäviin

Työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia, noin 3-4 kk tehtävästä riippuen. Työt alkavat touko-kesäkuun aikana.
Odotamme sinulta
Tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen, vastuulliseen ja huolelliseen työskentelyyn, sekä valmiutta vuorotyöhön. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin osastosta riippuen, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa ajokorttia tai trukkikorttia.
Koulutus ja työkokemus
Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan, työturvallista työskentelytapaa sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Työmme antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua pakkaus- sekä prosessiteollisuuteen. Jätä hakemus jo tänään! Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Muut tiedot
Hae VALKEAKOSKEN tehtävää 17.2.2018 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä profiilisi tähän työpaikkaan. Pääset hakemaan tätä työtä suoraan "hae työpaikkaa" painikkseesta.

Käy tutustumassa viime vuoden kesätyöntekijöiden kokemuksiin Wipakista ja jätä hakemus NASTOLAN kesätyöpaikkoihin Wipakin kotisivujen kautta osoitteessa https://www.wipak.com/careers/open-positions/kesatyonhaku-wipak-oy. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin! Suurena yrityksenä Wipak tarjoaa monipuolisia urapolkuja. Wipak on mukana Vastuullinen Kesäduuni 2019 – kampanjassa.
Kesto
3-4 kuukautta
Lisätietoja
Christian Kemppainen, christian.kemppainen@vmp.fi, 040 3075203
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.02.2019 mennessä.