(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä monipuolisiin toimistotehtäviin
ALD Automotive / Axus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Haluatko tulla tekemään kanssamme kesän 2020 parasta kesätyöpaikkaa?

Etsitkö kesätöitä, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja hyödyntää esimerkiksi kaupanalan opintoja? Meillä haetaan nyt kesätyöntekijöitä myyntiosastolle, autojen luovutustiimiin, tekniseen palveluun sekä sopimustenhallintaan että reskontraan. Lisäksi osakkuusyhtiömme NF Fleet hakee yhtä kesätyöntekijää asiakaspalvelutiimiin. Toivomme, että pystyisit aloittamaan 1.5.-1.6.2020 välisenä aikana ja työskentelmään vähintään kaksi kuukautta.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet innostunut ja haluat oppia uutta sekä kehittää itseäsi. Suhtaudut erilaisiin työtehtäviin avoimesti. Ehkä olet myös erityisen kiinnostunut autoalan kehityksestä.

Meillä kesätyöntekijöistä pidetään hyvää huolta ja panostamme huolelliseen perehdytykseen. Axus Finland Oy palkittiin Suomen 2. parhaaksi kesätyöpaikaksi vuonna 2019 osana vastuullinen kesäduuni-kampanjaa.  

Lisätietoja kesätyöpaikoista antaa Jenni Ohrankämmen, jenni.ohrankammen@aldautomotive.com. Jätäthän hakemuksesi 20.2.2020 mennessä ja mainitsethan erikseen, mikä osasto sinua erityisesti kiinnostaa.