(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Materiaalinkäsittelyyn
Borealis Polymers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Kesätyöntekijöitä Materiaalinkäsittelyyn

 

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Tarjoamme motivoituneille Logistiikka-alan/muun tehtäviin soveltuvan alan opiskelijoille kesätöitä materiaalinkäsittelyn parissa Porvoon tuotantolaitoksillamme Kilpilahdessa.

Materiaalinkäsittelyssämme työskentelee noin 50 logistiikan ammattilaista ja siellä hoidetaan neljän Muovitehtaan pakkaus-, lastaus- ja lähetystoiminnot. Kesätyö materiaalinkäsittelyn puolella on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä (7-15 ja 11-19). Tehtäviä ovat mm. erilaiset lastaukseen liittyvät toiminnot, varastoiden järjestyksestä huolehtiminen, lähettämötehtävät sekä työnjohdolliset tehtävät riippuen opinnoistasi ja jo kertyneestä ammattitaidostasi. Harjoitteluun valitulta edellytetään 18 vuoden ikää sekä hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Meillä työtä tehdään toisia kunnioittaen ja hyvää yhteistyötä vaalien. Toivommekin hakijoilta positiivista ja oma-aloitteista asennetta hyödyntää opinnoissa saatuja tietoja työelämään, sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten odotamme huolellista ja vastuullista työotetta ja asennetta.

Meillä kesätyöntekijät saavat tutustua työelämään sekä kasvattaa henkilökohtaista osaamistaan ammattitaitoisten ja reilujen työntekijöidemme opastamana ja kannustamana. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mielekkään työn turvallisessa työympäristössä. Borealis myös tarjoaa henkilöstölleen työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko kesätyöstä yrityksessämme ja koet olevasi sopivalla asenteella varustettu tuleva alan ammattilainen? Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä sopisit upeaan kesätyöntekijöidemme joukkoon ja millaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat. Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera järjestelmämme kautta viimeistään 9.2.2020. Käymme hakemuksia aktiivisesti läpi jo hakuajalla, ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen? Ota yhteyttä Talent Acquisition Specialisteihimme Lotta Pohjola-Korhoseen (+358 50 379 4230, lotta-pohjola-korhonen@borealisgroup.com) tai Aliisa Vainikkaan (+358 50 379 4326, aliisa.vainikka@borealisgroup.com).