Kesätyöntekijöitä matalapainepesuihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kesätyöpaikat, ja siivouksen osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Vakituisten siivoojiemme kirmatessa kesälaitumille aukenee näytönpaikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ KESÄKSI PAIMIOON! 

 

Työ on elintarviketehtaan puhdistusta sekä toimistosiivousta ja työt ajoittuvat pääsääntöisesti iltapäivään klo 15.30 alkaen. Työtunteja kertyy vaihtelevasti, riippuen tilanteesta. Etsimme kohteeseen kahta kesätyöntekijää. Tunteja kertyy viikossa n.20h. Kerrothan hakemuksessasi millaisia työtunteja toivoisit tekeväsi. Työvuoroja on tarjolla satunnaisesti myös viikonloppuisin. Kohteessa voi olla mahdollisuus täysiin tunteihin tulevaisuudessa, mikäli puhtia ja intoa riittää.

Pesijöiltämme edellytämme tunnollisuutta, huolellisuutta, joustavuutta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisemmasta työkokemuksesta vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on etua, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Olet myös ennen kaikkea tiimipelaaja - hymyn tuominen työyhteisöön plussaa! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi ja helpottavat työn aloitusta.

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Sinulta ei positiivista asennetta puutu ja erinomainen asiakaspalvelu onkin sinulle itsestäänselvyys. Siivoustyössä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, eli myös työn ja liikunnan yhdistäminen sujuu sutjakkaasti.

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Muistathan myös, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa tai mahdollisesti jo heti syksyllä kesätyöjakson jälkeen!

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava!

Olisiko tässä etsimäsi kesätyö? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme kesätyöhakemuksia pitkin kevättä, ja kutsumme hakijoita haastatteluun maalis-toukokuun aikana.

 

Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449642
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35258314.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Paimio