(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä matalapainepesuihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen? Miksi et tulisi meille tienaamaan? Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

MATALAPAINEPESIJÖITÄ VANTAALLE! 

 

Tarjoamme puhdistustöitä asiakaskohteemme tuotantotiloissa Vantaalla. Työ on korkean hygienian puhdistusta tehtaan tiloissa, sisältäen esimerkiksi tuotantotilojen, linjastojen sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua, mutta työhön kuuluu myös tehtaan toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta. Töitä on tarjolla niin aamu kuin yövuorossakin, joten kerrothan hakemuksessasi milloin sinä haluaisit työskennellä! Töitä on tarjolla noin 25-37,5 tuntia viikossa pääsääntöisesti arkisin, mutta satunnaisesti saatamme kaivata tekijää lauantaivuoroon.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on toki plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Lisäksi hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi kesätyöpaikka?

Jos mielenkiintosi heräsi, kerrothan meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian nettisivujemme kautta oheisesta linkistä! Ilmoitathan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla olisit parhaiten käytettävissämme.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!