(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä matalapainepesuihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen? Miksi et tulisi meille tienaamaan? Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

MATALAPAINEPESIJÖITÄ KUOPIOON! 

 

Työ sisältää elintarvikealan yrityksen tuotantotilojen ja -laitteiden puhdistusta matalapainepesemällä. Työ on fyysisesti rankkaa, joten kesäkuntoon pääset tässä työssä takuuvarmasti! Työtä tehdään pääsääntöisesti arki-iltaisin ja öisin sekä mahdollisesti lauantaisin. Yhteensä viikkotyötunteja kertyy tilanteesta riippuen noin 20-37,5 h/vko, joten ehdit nauttia myös kesäauringosta! Työtä on tarjolla toukokuusta lokakuun alkuun asti. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden arkiaamutyöhön klo 05-13:00 välisenä aikana yhteensä kolmeksi kuukaudeksi, eli ilmoitathan hakemuksessasi, mitkä työvuorot kiinnostavat sinua!

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on toki plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Lisäksi hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi kesätyöpaikka?

Jos mielenkiintosi heräsi, kerrothan meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian nettisivujemme kautta oheisesta linkistä! Ilmoitathan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla olisit parhaiten käytettävissämme.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies sähköpostilla taavetti.hyvakka@lassila-tikanoja.fi. , eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!