(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä maanrakennusalalle
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme maanrakennusalan asiakasyrityksillemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ avustaviin tehtäviin monipuolisiin työmaakohteisiin Raahen seutukunnan alueelle. Reippaita kesäapulaisia tarvitaan monenlaisissa tehtävissä, kuten purkutöissä, lapioinnissa, mittaustehtävissä ja muissa avustavissa tehtävissä. Myös konekuskeille on tarvetta esimerkiksi dumpperin ja pyöräkoneen kuljetukseen.

Joissakin tehtävissä aiempi kokemus maanrakennusalalta on eduksi, mutta tärkeintä on se paljon puhuttu asenne. Jos uskallat rohkeasti tarttua työkaluihin ja uusiin tehtäviin ja sinulle on kunnia-asia viedä työsi huolellisesti maaliin, olet jo puolitiessä matkalla kesätienestien ääreen.

Työntekijöiden tulee olla täysi-ikäisiä ja heiltä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Maanrakennusalan työt ovat fyysisiä, joten sinulla tulee olla hyvä peruskunto.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen tai välttämättä edes alan opiskelija. Sinut perehdytetään tehtäviisi. Pääset kesäkauden ajaksi osaksi mukavien ammattilaisten porukkaa ja saat arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten.

Työt alkavat sopimuksen mukaan yleensä huhti-toukokuussa ja jatkuvat alkusyksyyn saakka. Töitä on pääasiassa arkisin maanantaista perjantaihin 8 tuntia päivässä. Palkkaus on infra-alan työehtosopimuksen mukainen. Tuntipalkka riippuu aiemmasta osaamisestasi ja tehtävän vaativuudesta (vähintään 11,76 euroa tunti). Mahdolliset ilta- ja ylityölisät ja muut korvaukset maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Jätä hakemuksesi linkin kautta ja kerro millainen persoona ja työntekijä olet. Kutsumme hakijoita haastatteluun toimistollemme haun edetessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.