(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Lohjalle ja sen ympäryskuntiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea! Siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin N-Y-T! Kuljetko kenties kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Meillä siitä maksetaan – tule meille tienaamaan ja oppimaan! Etsimme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

KESÄSIIVOOJIA LOHJALLE, KIRKKONUMMELLE, NUMMELAAN JA KARJAALLE

 

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Töitä on tarjolla vaihtelevissa asiakaskohteissamme toimistoista-tuotantotiloihin. Toimistosiivouksen yleiseen työnkuvaan kuuluu mm. lattioiden ja mattojen imurointi, tiskikoneen täyttö ja tyhjennys, pölyjen pyyhkiminen sekä roskiksien tyhjennys. Joissain kohteissa ajellaan lattiat siivouskoneilla. Työaika riippuu kohteesta, mutta työajat sijoittuvat pääasiassa klo. 6.00-16.00 välille. Jotkut tehtävät vaativat ajokorttia, joten kerrothan hakemuksessasi, mikäli sinulta löytyy ajokortti ja mahdollisesti myös oma auto. Työnantajana huolehdimme toki kilometritkorvauksista. Siivoustehtäviä löytyy 15-vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Huomaathan kuitenkin, että joihinkin kohteisiin emme toi turvallisuussyistä palkata alle 18-vuotiaita.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee.

 

Pidämme sinusta huolen ja tarjoamme sinulle  

vastuullisen työnantajan yli 100-vuoden kokemuksella. Meillä tehdään töitä paremman huomisen puolesta! Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!!

 

 Haluatko sinäkin osaksi kiertotaloutta meidän kesätyöntekijänä?

Jos mielenkiintosi heräsi, hae kesätyöpaikkaa oheisen hakulinkin kautta! Täytähän hakemuksen huolellisesti, jotta osaamme löytää juuri sinulle sopivia kesätöitä. Kerro kokemuksestasi, käytettävyydestä ja milloin voit aloittaa. Ilmoitathan hakemuksessasi jo etukäteen, mikäli olet suunnitellut kesälomia.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Voit tutustua meihin lisää tässä osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana vai kaipaatko ohjeita työnhakuun? Voit lukea ohjeita tästä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/ohjeitatyonhakuun