Kesätyöntekijöitä Logistiikkakeskukseen
Posti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Haemme osa-aikaisia

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

 

postinlajittelu ja -käsittelytöihin Logistiikkakeskukseen Vantaalle

 

Tehtävät on pääasiassa pakettien käsi- ja konelajittelutyötä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa ja työt ajoittuvat suurimmilta osin iltavuoroihin. Joitakin paikkoja on myös yövuorossa. Töitä Logistiikkakeskuksessa tehdään kuutena päivänä viikossa. Meillä on käytössä palkkiomalli, jonka ansioista on mahdollista ansaita hieman peruspalkan lisäksi. Työsuhteet ajoittuvat touko - syyskuun väliselle ajalle.
 

Tehtävät sijoittuvat Vantaan logistiikkakeskukseen, joka sijaitsee lentoaseman kupeessa. Vantaan logistiikkakeskus on Suomen suurin pakettilajittelukeskus ja lajittelee valtaosan Postin Suomessa kuljettamista paketeista. Työllistämme n. 300 henkilöä monipuolisissa lajittelutehtävissä.   


Kesätyöntekijät ovat tunnetusti huolellisia, vastuuntuntoisia, ripeitä sekä reippaalla ja positiivisella asenteella varustettuja. Lisäksi hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias ja suomen kielen taitoinen. 

Hae tehtävää 12.04.2020 mennessä Postin rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa https://careers.posti.com/. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot