Kesätyöntekijöitä logistiikka-alalle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021
Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta ja yhdistää samalla kesän, työn sekä lomailun? Etsimme iloisia, reippaita ja aktiivisia kesätyöntekijöitä logistiikka-alan työtehtäviin. Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!
 
 
Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ LOGISTIIKKA-ALAN TEHTÄVIIN pääkaupunkiseudulle ja lähialueille.
 
Logistiikkatyöntekijänä työskentelet varastoympäristössä ja tehtäväsi saattavat pitää sisällään esimerkiksi tuotteiden ääni- tai manuaalikeräystä, pakkausta, hyllyttämistä tai trukilla ajoa. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua tai heti pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Varastokohteissa työ on usein vuorotyötä, mutta otamme työaikatoiveesi huomioon! On hienoa, jos voit aloittaa työt jo ennen kesää ja työskennellä ainakin elokuun loppuun asti. Meidän kauttamme on mahdollista jatkaa töitä myös kesän jälkeen.
 
Mitä odotamme sinulta?
 
Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osaamisellasi, koulutuksellasi, työkokemuksellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, hygieniapassi ja ajokortti katsotaan eduksi joissakin tehtävissä. Varastokohteissamme alaikäraja on 18 vuotta.
 
Mitä tarjoamme sinulle?
 
Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen ja mahdolliset suorite-/olosuhdelisät, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!
 
Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään voit työskennellä. Kauttamme on mahdollisuus kokeilla eri aloja, ja haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiasi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1418182
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tuusula, Vantaa, Vihti, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa