(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme kesätyöntekijöitä erilaisiin siivous- ja monipalvelutehtäviin Helsinki-Vantaan lentoasemalle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen- ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja valintojamme ohjaa ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus.


Meillä voit työskennellä monipuolisissa siivous- tai monipalvelutehtävissä lentoaseman sekä Aviapoliksen alueella. Yleisimpiä tehtäviä lentokentän alueella ovat muun muassa terminaalien, lentokonehallien, tuotantolaitosten ja lentokoneiden monipuoliset siivoustyöt. Työajat sijoittuvat lentoasemalla kaikille viikonpäiville ja tehtävästä riippuen joko aamu- ja iltavuoroon tai vaihtoehtoisesti yövuoroon. Lomakausi alkaa jo toukokuussa ja osalle hakijoista voimme tarjota töitä jo huhtikuusta alkaen, mutta suurin tarve lomien tuurauksiin on heinäkuusta syyskuulle.


Toivomme, että sinulla on hallussa nämä asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. Kaikille valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


Ryhmähaastattelupäivät järjestetään maalis-huhtikuun aikana ja saat kutsun mukana ohjeet, kuinka voit valmistautua haastattelupäivään. Myös videohaastatteluun tulee kutsu sähköpostilla, joten muista seurata sähköpostiasi! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi tai puhelimitse joko soittamalla tai viestittämällä WhatsAppissa numeroon +358504430895. Soittoajat ovat 4.2.2020 alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 14-15. Käytämme kesätyöhauissa sekä video- että ryhmähaastatteluja. Kummassakin näissä pärjäät reippaalla mielellä ja olemalla oma itsesi.Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.