Kesätyöntekijöitä lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme kesätyöntekijöitä erilaisiin siivous- ja monipalvelutehtäviin Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen- ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja valintojamme ohjaa ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus. 

Meillä voit työskennellä monipuolisissa siivous- tai monipalvelutehtävissä lentoaseman sekä Aviapoliksen alueella. Yleisimpiä tehtäviä lentokentän alueella ovat muun muassa terminaalien, lentokonehallien, tuotantolaitosten ja lentokoneiden monipuoliset siivoustyöt. Työajat sijoittuvat lentoasemalla kaikille viikonpäiville ja tehtävästä riippuen joko aamu- ja iltavuoroon tai vaihtoehtoisesti yövuoroon. Lomakausi alkaa jo toukokuussa ja osalle hakijoista voimme tarjota töitä jo huhtikuusta alkaen, mutta suurin tarve lomien tuurauksiin on heinäkuusta syyskuulle.


Toivomme, että sinulla on hallussa nämä asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. Kaikille valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi


Järjestämme haastattelut ryhmähaastatteluina, joihin lähetämme kutsut sähköpostilla. Ryhmähaastattelut järjestetään maaliskuun aikana ja saat kutsun mukana ohjeet haastattelupäivään valmistautumista varten. Tilaisuus alkaa yhteisellä aloituksella ja myöhemmin saat mahdollisuuden kertoa itsestäsi lyhyessä yksilöhaastattelussa. Pääset tutustumaan myös tuleviin työkavereihin ja esimiehiin. Ryhmähaastattelua ei tarvitse jännittää, ota mukaasi reipasta mieltä ja rentoa meininkiä! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä ISS:n rekrytointiin sähköpostilla rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!


      


 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227773
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa