Kesätyöntekijöitä leipomolinjoille ja pakkaamoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Moilasen leipomon tarina alkoi pienestä perheleipomosta vuonna 1955, ja tänään Moilas Oy on yksi Euroopan suurimmista gluteenittomista leipomoista ja iso toimija kansainvälisilläkin markkinoilla.
Alusta asti toimintaa ovat ohjanneet Moilasen arvot: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista.
Moilas Oy työllistää Pieksämäen Naarajärvellä noin 100 henkilöä monipuolisissa leipomoteollisuuden- sekä myymälä-kahvilan tehtävissä.

Haemme Moilaselle kesätyöntekijöitä erilaisiin tuotannon tehtäviin.


Työtehtävät sisältävät pääsääntöisesti linjalla toimimista leipomossa ja pakkaamon puolella sekä muita tuotannon töitä.


Mikäli olet tarkka ja hyvä havainnoimaan mitä ympärillä tapahtuu, voit olla etsimämme henkilö. Lisäksi toivomme sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa ja ripeyttä, sillä työ voi olla ajoittain hektistä ja nopeatempoista. Joustava asenne vaihtelevia työtehtäviä kohtaan sekä mahdollisuus 3-vuorotyöhön ovat edellytyksiä kesätyöntekijöille. Työskentely-ympäristö vaihtelee viileiden ja lämpimien olosuhteiden välillä.

Eduksi luetaan aiempi työkokemus sekä voimassa oleva hygieniapassi.


Työ alkaa yhteisellä perehdytyspäivällä. Ensimmäiset perehdytykset alkavat viikolla 16, seuraavat tarvittaessa toukokuun alkupuolella. Työtuntimäärä voi vaihdella vuorojen sekä työtehtävien mukaisesti.


Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen tilanteen mukaan.


Jos olet etsimämme noheva ja hyvän työmoraalin omaava tekijä, niin jätä hakemustasi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.


Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1350201
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pieksämäki