Kesätyöntekijöitä lastaukseen
Borealis Polymers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

 

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Kesätyöntekijöitä lastaukseen

Tarjoamme motivoituneille ja innokkaille alan opiskelijoille kesätyöpaikkoja Porvoon tuotantolaitoksen materiaalinkäsittelyssä Kilpilahdessa.

Meillä työtä tehdään toisia kunnioittaen ja hyvää yhteistyötä vaalien. Toivommekin hakijoilta positiivista ja energistä asennetta työelämään sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten hakijalla on oltava vahva kunnioitus laadukkaan työn merkitysestä turvallisessa työympäristössä.

Muovintuotannon materiaalinkäsittelyn lastaus työskentelee kahdessa vuorossa klo 7-19 välillä. Lastausoperaattorin työtehtäviin kuuluu irtotuotelastaukset, vastapainotrukilla suoritettavat lastaukset ja alueen siisteydestä huolehtiminen. Haussa huomiomme ensisijaisesti logistiikan tutkintoa suorittavat henkilöt. Hakijalta toivomme kiinnostusta logistiikkaan ja reipasta työotetta.

Harjoitteluun valitulta edellytetään 18 vuoden ikää sekä hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Meillä kesätyöntekijät saavat tutustua työelämään sekä kasvattaa henkilökohtaista kehittymistään ammattitaitoisten ja reilujen työntekijöidemme opastamana ja kannustamana. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mielekkään työn turvallisessa työympäristössä. Borealis tarjoaa myös ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko kesätyöstä yrityksessämme ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu tuleva alan ammattilainen? Jos haluat keskustellla lisää tehtävänkuvasta, lisätietoja mielellään antaa päivämestari Tomi Korhonen puh. 050 3794 149.  Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit yksi meidän upeista kesätyöntekijöistämme ja lähetäthän sen meille CV:n kera järjestelmämme kautta 24.2.2019 mennessä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224493
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Porvoo, Uusimaa